Team Faktor5

Jeannette Rijks

Jeannette Rijks is de drijvende kracht achter Faktor5. Als pionier in de aanpak van eenzaamheid werkt zij sinds 2000 aan het delen van een nieuwe visie. Een visie die resultaat oplevert!

Jeannette schreef diverse boeken en tal van artikelen over eenzaamheid. Ook ontwikkelde zij de methodiek ‘Creatief Leven’, een cursus voor het aanpakken van langdurige eenzaamheid. 

Jeanine Sinke

Jeanine komt als trainer het team versterken. Zij zal de training specialist eenzaamheid in het najaar van 2020 organiseren en naast Jeannette als co-trainer de kneepjes van het vak leren.

Vanuit haar bedrijf Het Aandachtshuis richt zij zich op de aanpak van eenzaamheid in Zeeland en omstreken.

Josja Biessen

In 2012 besloot Josja zich volledig te richten op de aanpak van eenzaamheid, na een workshop bij Jeannette. Nu regelt zij de organisatie binnen Faktor5. Josja onderhoudt de contacten met netwerk en klanten. Tevens is ze trainer binnen de Faktor5 opleidingen.

Vanuit haar bedrijf Biessonder werkt ze aan de aanpak van eenzaamheid in Limburg.

Marijke van der Pluijm

Marijke van der Pluijm is de rots in de branding van Faktor5. Achter de schermen werkt zij in Alblasserdam aan de bestellingen, aan de administratie en aan het uitzoeken van allerlei ingewikkelde zaken. Marijke is niet alleen handig in administratief werk, ze kan ook lezen en schrijven met websites. Ze is een Divi-enthousiast. Maar niet in de laatste plaats is ze een super-klankbord. Onmisbaar dus!

William van Veldhoven

William van Veldhoven maakt met zijn bedrijf Websentials websites en zorgt voor het onderhoud ervan. Dat doet hij ook voor ons. Daarbij gaat het niet alleen om de buitenkant, maar ook de achterkant verzorgt hij: de plugins, de updates, enfin, alles waar hij verstand van heeft. De shop, de academie, kortom, William zorgt ervoor dat alles draait.