Team Faktor5

Jeannette Rijks

Jeannette Rijks is de drijvende kracht achter Faktor5. Als pionier in de aanpak van eenzaamheid werkt zij sinds 2000 aan het delen van een nieuwe visie. Een visie die resultaat oplevert!

Jeannette schreef diverse boeken en tal van artikelen over eenzaamheid. Ook ontwikkelde zij de methodiek ‘Creatief Leven’, een cursus voor het aanpakken van langdurige eenzaamheid. 

William van Veldhoven

William van Veldhoven maakt met zijn bedrijf Websentials websites en zorgt voor het onderhoud ervan. Dat doet hij ook voor ons. 

William is dus echt de ‘man achter de schermen’. 

Hij zorgt ervoor dat de academie werkt en dat de website doet wat ie moet doen.

 

Josja Biessen

In 2012 besloot Josja zich volledig te richten op de aanpak van eenzaamheid, na een opleiding  bij Faktor5. Nu verzorgt zij al weer enkele jaren met veel enthousiasme de opleiding tot Specialist Eenzaamheid bij Faktor5. Soms alleen, soms samen met Jeanine of Jeannette.

Vanuit haar bedrijf Biessonder werkt ze aan de aanpak van eenzaamheid in Limburg.

Marijke van der Pluijm

Marijke van der Pluijm is de rots in de branding van Faktor5. Achter de schermen werkt zij in Alblasserdam aan de bestellingen, aan de administratie en aan het uitzoeken van allerlei ingewikkelde zaken. Marijke is niet alleen handig in administratief werk, ze kan ook lezen en schrijven met websites. Ze is een Divi-enthousiast. Maar niet in de laatste plaats is ze een super-klankbord. Onmisbaar dus!