faktor5_logo
Gecertificeerde deskundigen eenzaamheid - CRKB geregistreerde instelling faktor5

Team

Het team van Faktor5

Faktor5 werkt met ‘externe helden’. De een is geweldig in trainen, de ander in administratie, weer een ander verzorgt de website. Samen zijn we een team.

Faktor5

Ons team

Oprichter Faktor5

Specialist Eenzaamheid

Docent

Specialist Eenzaamheid

Online Marketing

Website

Jeannette Rijks

Over mij

Jeannette Rijks

Ik ben Jeannette Rijks, eigenwijze pionier in eenzaamheid. Maar het gaat niet om mij, het gaat om jou. Jij wilt jouw professionele kennis  vergroten zodat jij deskundig bent in de aanpak van eenzaamheid. Dan ben je hier goed. Want die kennis levert Faktor5, altijd stevig onderbouwd door wetenschappelijk onderzoek. Heb je zelf last van eenzaamheid, dan wijst Faktor5 jou de weg naar gecertificeerde hulp.

Wil je net als ik deskundig worden in de aanpak van eenzaamheid?

Zo ging het bij mij: in 2000 ontdekte ik dat ik voor iemand die hulp zocht bij eenzaamheid niets kon vinden. Ik begon een literatuurstudie en ben niet meer gestopt. Ik wilde een hulpsysteem ontwikkelen dat gefundeerd is in wetenschappelijk onderzoek. Dat is er nu. Het is een kruising tussen een cursus en therapie. Het heet Creatief Leven. En het werkt. Steeds meer mensen en organisaties werken er mee. Dus… wat wil jij? Ook deskundig zijn? Zodat je echt een specialist bent?

Josja Biessen

Over mij

Josja Biessen

In 2012 besloot Josja zich volledig te richten op de aanpak van eenzaamheid, na een opleiding  bij Faktor5. Nu verzorgt zij al weer enkele jaren met veel enthousiasme de opleiding tot Specialist Eenzaamheid bij Faktor5. Soms alleen, soms samen met Jeanine of Jeannette.

Vanuit haar bedrijf Biessonder werkt ze aan de aanpak van eenzaamheid in Limburg.

 

Marijke van der Pluijm

Over mij

Marijke van der Pluijm

Marijke van der Pluijm is de rots in de branding van Faktor5. Achter de schermen werkt zij in Alblasserdam aan de bestellingen, aan de administratie en aan het uitzoeken van allerlei ingewikkelde zaken. Marijke is niet alleen handig in administratief werk, ze kan ook lezen en schrijven met websites.  Maar niet in de laatste plaats is ze een super-klankbord. Onmisbaar dus!

Bas Vennix

Over mij

Bas Vennix

Bas doet aan online marketing en website design. Hij  is eigenaar van Paper-Clicks met passie voor SEO. Verder weet hij van alles wel iets. Superhandig dus als teamlid!