faktor5_logo
Gecertificeerde deskundigen eenzaamheid - CRKB geregistreerde instelling faktor5

Team

Het team van Faktor5

Faktor5 werkt met ‘externe helden’. De een is geweldig in trainen, de ander in administratie, weer een ander verzorgt de website. Samen zijn we een team.

Faktor5

Ons team

Oprichter Faktor5

Eenzaamheidspecialist

Business Development

Adviseur eenzaamheid

Adviseur

Eenzaamheidspecialist in opleiding

Oprichter Faktor5

Eenzaamheidspecialist

Docent

Eenzaamheidspecialist

Docent

Eenzaamheidspecialist

Online Marketing

Website

Online Marketing

Website

Jeannette Rijks

Over mij

Jeannette Rijks

Ik ben Jeannette Rijks, eigenwijze pionier in eenzaamheid. Maar het gaat niet om mij, het gaat om jou. Jij wilt jouw professionele kennis  vergroten zodat jij deskundig bent in de aanpak van eenzaamheid. Dan ben je hier goed. Want die kennis levert Faktor5, altijd stevig onderbouwd door wetenschappelijk onderzoek. Heb je zelf last van eenzaamheid, dan wijst Faktor5 jou de weg naar gecertificeerde hulp.

Wil je net als ik deskundig worden in de aanpak van eenzaamheid?

Zo ging het bij mij: in 2000 ontdekte ik dat ik voor iemand die hulp zocht bij eenzaamheid niets kon vinden. Ik begon een literatuurstudie en ben niet meer gestopt. Ik wilde een hulpsysteem ontwikkelen dat gefundeerd is in wetenschappelijk onderzoek. Dat is er nu. Het is een kruising tussen een cursus en therapie. Het heet Creatief Leven. En het werkt. Steeds meer mensen en organisaties werken er mee. Dus… wat wil jij? Ook deskundig zijn? Zodat je echt een specialist bent?

Over mij

Jork Aten

Bij Faktor5

Jork is met Faktor5 en Jeannette in contact gekomen via zijn concept MrSmalltalk. MrSmalltalk brengt verbinding. MrSmalltalk geeft oprechte aandacht. MrSmalltalk legt de pijnpunten van de digitalisering op de jeugd bloot en gaat daar met hen zelf de dialoog over aan.  Vanuit een eerste kennismaking volgde een intensieve samenwerking.

Om 10.000 mensen in 4 jaar gelukkiger te maken, moeten veel mensen de opleiding tot eenzaamheidspecialist volgen om Creatief Leven te kunnen geven. Met zijn verbindende kracht, zijn geloof in de methodiek en zijn achtergrond is hij de aangewezen persoon om Business Development voor Faktor5 op te pakken.

Zijn achtergrond

Jork Aten is een professional met een rijke ervaring in business development in diverse sectoren, waaronder IT, mobiliteit en de voedingsmiddelenindustrie. Hij heeft een creatieve en innovatieve benadering voor het oplossen van problemen en uitdagingen. Zijn optimistische en vastberaden houding vindt zijn weerspiegeling in zijn motto: “de kracht van verbinden is: iedereen doet mee”.

Josja Biessen

Over mij

Josja Biessen

In 2012 besloot Josja zich volledig te richten op de aanpak van eenzaamheid, na een opleiding  bij Faktor5. Nu verzorgt zij al weer enkele jaren met veel enthousiasme de opleiding tot Specialist Eenzaamheid bij Faktor5. Soms alleen, soms samen met Jeanine of Jeannette.

Vanuit haar bedrijf Biessonder werkt ze aan de aanpak van eenzaamheid in Limburg.

 

Over mij

Nicole Verburg

Bij Faktor5

Nicole staat Jeannette bij op diverse onderwerpen, zo heeft ze recentelijk een nieuw ondernemingsplan geschreven en een communicatie strategie. Hetgeen direct Nicole oppakt is veelal direct zichtbaar en heeft impact.

Haar ervaring

Nicole heeft een zeer brede ervaring opgedaan in het bedrijfsleven. Zij heeft in de afgelopen 20 jaar diverse marketing en adviesrollen vervuld in kleine en grote organisaties in binnen en buitenland. Rituals, VodafoneZiggo, Red Bull zijn de mooie bedrijven waarvoor zij gewerkt heeft in leidinggevende posities. Tijdens haar laatste functie, als directeur Customer Value Management bij VodafoneZiggo maakte zij onderdeel uit van het consumenten directieteam. De laatste drie jaar maakte zij daarnaast onderdeel uit van het tweekoppige NIMA bestuur, Nederlands Instituut voor Marketing.

Marijke van der Pluijm

Over mij

Marijke van der Pluijm

Marijke van der Pluijm is de rots in de branding van Faktor5. Achter de schermen werkt zij in Alblasserdam aan de bestellingen, aan de administratie en aan het uitzoeken van allerlei ingewikkelde zaken. Marijke is niet alleen handig in administratief werk, ze kan ook lezen en schrijven met websites.  Maar niet in de laatste plaats is ze een super-klankbord. Onmisbaar dus!

Bas Vennix

Over mij

Bas Vennix

Bas doet aan online marketing en website design. Hij  is eigenaar van Paper-Clicks met passie voor SEO. Verder weet hij van alles wel iets. Superhandig dus als teamlid!