faktor5_logo
Gecertificeerde deskundigen eenzaamheid - CRKB geregistreerde instelling faktor5
Cursus creatief leven online voor organisaties

U wilt particulieren een aanpak van eenzaamheid bieden

Dat kan met de cursus Creatief Leven. Deze cursus is al jaar en dag als groepscursus in gebruik en ook op TV is te zien geweest hoe het werkt. U kunt deze groepscursus voor uw organisatie inkopen via een van de specialisten eenzaamheid. Neem contact op met een specialist in uw regio voor meer informatie. 

De cursus is ook als online cursus te volgen. U kunt deze voor uw deelnemers eenvoudig inkopen, zodat u een nu direct al een aanbod voor particulieren hebt.

Creatief Leven – werkende aanpak eenzaamheid

De cursus berust op wetenschappelijk onderzoek en heeft zich in de loop der jaren vele malen bewezen. De cursus bestaat uit acht bijeenkomsten van elk twee uur, begeleid door een Specialist Eenzaamheid. Omroep MAX heeft een paar jaar geleden een groep mensen hiermee laten begeleiden. Er is een mooie serie van gemaakt: Nooit Meer Alleen. (Hier te bekijken) 

Het is nog niet mogelijk deze cursus overal te volgen. Daarom is er de online cursus, speciaal voor mensen die nog niet zo erg lang last hebben van eenzaamheid. Betaalbaar en toegankelijk voor iedereen die een PC, tablet of smart telefoon heeft. De cursus is toegankelijk voor iedereen die Nederlands leest en spreekt. De particuliere prijs bedraagt €69,50. Deze cursus is een online cursus, zonder verdere begeleiding. 

Speciale prijs voor organisaties

Voor organisaties is dit momenteel wel heel aantrekkelijk. U kunt namelijk voor uw cliënten een deze cursus bestellen voor slechts 25,- per persoon. Er geldt een minimumafname van 10 stuks. Het werkt zo:

  • U bestelt een aantal cursussen à € 25,- per stuk (minimaal 10) via e-mail en u ontvangt een factuur.
  • Wij sturen u voor uw cliënten een kortingscode, waarmee zij zich zonder te betalen kunnen aanmelden voor de online cursus.
  • U krijgt de code per e-mail opgestuurd zodra de factuur is voldaan.
  • De cursus kunt u dan aanbieden tegen een door u vast te stellen prijs, of uiteraard gratis weggeven
  • Per e-mailadres kan de code maar één keer worden gebruikt
  • De code is zo vaak geldig als het aantal cursussen dat u hebt besteld.
  • Omdat uw cliënt met een kortingscode werkt, is duidelijk te zien dat de cursus eigenlijk €69,50 kost.

Wij hebben voor u een mooie folder gemaakt, die u kunt gebruiken voor uw werving. U kunt deze hier downloaden en laten afdrukken.

U kunt op deze manier uw aanbod voor hulp bij eenzaamheid snel waarmaken.

Specialisten eenzaamheid

Nogmaals, deze cursus is een online cursus, zonder verdere begeleiding. Voor mensen die langer last hebben van eenzaamheid is intensievere hulp nodig. Daarvoor zijn er overal in Nederland de Specialisten Eenzaamheid, die deskundige begeleiding geven. U vindt ze hier.

Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor alle vragen over de aanpak van eenzaamheid. 

Jeannette Rijks