Cursus creatief leven online voor organisaties

U wilt particulieren een aanpak van eenzaamheid bieden

Dat kan met de cursus Creatief Leven. Deze cursus is al jaar en dag als groepscursus in gebruik en ook op TV is te zien geweest hoe het werkt. U kunt deze groepscursus voor uw organisatie inkopen via een van de specialisten eenzaamheid. Neem contact op met een specialist in uw regio voor meer informatie. 

De cursus is ook als online cursus te volgen. U kunt deze voor uw deelnemers eenvoudig inkopen, zodat u een nu direct al een aanbod voor particulieren hebt.

Creatief Leven – werkende aanpak eenzaamheid

De cursus berust op wetenschappelijk onderzoek en heeft zich in de loop der jaren vele malen bewezen. De cursus bestaat uit acht bijeenkomsten van elk twee uur, begeleid door een Specialist Eenzaamheid. Omroep MAX heeft een paar jaar geleden een groep mensen hiermee laten begeleiden. Er is een mooie serie van gemaakt: Nooit Meer Alleen. (Hier te bekijken) 

Het is nog niet mogelijk deze cursus overal te volgen. Daarom is er de online cursus, speciaal voor mensen die nog niet zo erg lang last hebben van eenzaamheid. Betaalbaar en toegankelijk voor iedereen die een PC, tablet of smart telefoon heeft. De cursus is toegankelijk voor iedereen die Nederlands leest en spreekt. De particuliere prijs bedraagt €69,50.

Speciale prijs voor organisaties

Voor organisaties is dit momenteel wel heel aantrekkelijk. U kunt namelijk voor uw cliënten een kortingscode bestellen, waarmee zij zich zonder te betalen kunnen aanmelden voor de online cursus. Het werkt zo:

Wij hebben voor u een mooie folder gemaakt, die u kunt gebruiken voor uw werving. U kunt deze hier downloaden en laten afdrukken.

U kunt op deze manier uw aanbod voor hulp bij eenzaamheid snel waarmaken.

Specialisten eenzaamheid

Voor mensen die langer last hebben van eenzaamheid is intensievere begeleiding nodig. Daarvoor zijn er overal in Nederland de Specialisten Eenzaamheid, die deskundige begeleiding geven. U vindt ze hier.

Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor alle vragen over de aanpak van eenzaamheid. 

Jeannette Rijks